Op1: Xander van der Wulp vraagt zich af of Robbert Dijkgraaf succesvolle minister wordt

Op1: Xander van der Wulp vraagt zich af of Robbert Dijkgraaf succesvolle minister wordt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Xander van der Wulp vraagt zich af of <em>Robbert Dijkgraaf</em> succesvolle minister wordt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is misschien wel de opvallendste nieuwe naam in het kabinet: Robbert Dijkgraaf wordt namens D66 de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Xander van der Wulp vraagt zich bij Op1 af of het een succes wordt. Volgens de politiek verslaggever staat het "buiten kijf" dat Dijkgraaf veel weet van wetenschap, maar hoe gaat hij om met de Tweede Kamer? En zal het lukken om mensen duidelijk te maken waarom hij dingen anders wil? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Xander van der Wulp vraagt zich af of Robbert Dijkgraaf succesvolle minister wordt

Het is misschien wel de opvallendste nieuwe naam in het kabinet: Robbert Dijkgraaf wordt namens D66 de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Xander van der Wulp vraagt zich bij Op1 af of het een succes wordt. Volgens de politiek verslaggever staat het "buiten kijf" dat Dijkgraaf veel weet van wetenschap, maar hoe gaat hij om met de Tweede Kamer? En zal het lukken om mensen duidelijk te maken waarom hij dingen anders wil?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV