Ondertussen aan de Hofvijver aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ondertussen aan de Hofvijver aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Ondertussen aan de Hofvijver

Ondertussen aan de Hofvijver aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het Binnenhof wordt gerenoveerd. Vijf jaar lang zal het huis van onze democratie afgesloten zijn van de buitenwereld, maar niet voor iedereen. Gedurende de jaren van de renovatie volgt Splinter Chabot de ontwikkelingen op de voet. Elk kwartaal is er een nieuwe aflevering op NPO 2. AnekdotesElke muur, elke dakpan, elk gebouw is een verhaal op zich; politiek, historisch en bouwkundig. Er wordt gesproken met de hoofdrolspelers van toen en nu over culturele, parlementaire en kunsthistorische anekdotes. Ondertussen maken we van dichtbij mee hoe het acht eeuwen oude complex zijn geheimen bloot geeft. KaraokeZo komt rijksbouwmeester Floris Alkemade aan het woord, vertelt Lilianne Ploumen over karaoke in de fractiekamer, Alexander Pechtold over de oude stoelen van Frits Bolkestein en Mona Keijzer over de plek waar iemand ooit door de grond heen zakte. Op1 gemist? Ron Fresen stopt vanwege ongeneeslijke ziekte: "Binnenhof-legende" Bekijk deze video » Rondje Binnenhof: belde Herman van der Zandt Hugo de Jonge tijdens persconferentie? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het Binnenhof wordt gerenoveerd. Vijf jaar lang zal het huis van onze democratie afgesloten zijn van de buitenwereld, maar niet voor iedereen. Gedurende de jaren van de renovatie volgt Splinter Chabot de ontwikkelingen op de voet. Elk kwartaal is er een nieuwe aflevering op NPO 2.

Anekdotes
Elke muur, elke dakpan, elk gebouw is een verhaal op zich; politiek, historisch en bouwkundig. Er wordt gesproken met de hoofdrolspelers van toen en nu over culturele, parlementaire en kunsthistorische anekdotes. Ondertussen maken we van dichtbij mee hoe het acht eeuwen oude complex zijn geheimen bloot geeft.

Karaoke
Zo komt rijksbouwmeester Floris Alkemade aan het woord, vertelt Lilianne Ploumen over karaoke in de fractiekamer, Alexander Pechtold over de oude stoelen van Frits Bolkestein en Mona Keijzer over de plek waar iemand ooit door de grond heen zakte.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ondertussen aan de Hofvijver

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ondertussen aan de Hofvijver aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV