Beau: Olivier Richters (The Dutch Giant) vertelt over rol in blockbuster The King's Man

Beau: Olivier Richters (The Dutch Giant) vertelt over rol in blockbuster The King's Man

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Olivier Richters (The Dutch Giant) vertelt over rol in blockbuster <em>The King's Man</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Olivier Richters, bijgenaamd The Dutch Giant, staat op het punt van doorbreken in Hollywood. Hij heeft een rol in de blockbuster The King's Man, naast onder anderen Ralph Fiennes en Gemma Arterton. Hij heeft een lange weg moeten afleggen, want vroeger was hij erg mager. Richters merkte dat hij met de toename van zijn spiermassa en het aantal kilo's steeds interessanter werd voor de film- en tv-wereld. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Olivier Richters (The Dutch Giant) vertelt over rol in blockbuster The King's Man

Olivier Richters, bijgenaamd The Dutch Giant, staat op het punt van doorbreken in Hollywood. Hij heeft een rol in de blockbuster The King's Man, naast onder anderen Ralph Fiennes en Gemma Arterton. Hij heeft een lange weg moeten afleggen, want vroeger was hij erg mager. Richters merkte dat hij met de toename van zijn spiermassa en het aantal kilo's steeds interessanter werd voor de film- en tv-wereld.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV