Floor Bremer bij Beau: "Wopke Hoekstra heeft niet zijn best gedaan voor Hugo de Jonge"

Floor Bremer bij Beau: "Wopke Hoekstra heeft niet zijn best gedaan voor Hugo de Jonge"

Een bittere pil voor Hugo de Jonge. De demissionaire CDA-minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wordt in het nieuwe kabinet minister van Volkshuisvesting. Volgens Floor Bremer heeft Wopke Hoekstra niet echt zijn best gedaan om de post van Volksgezondheid bij De Jonge te houden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Floor Bremer bij <em>Beau</em>: &quot;Wopke Hoekstra heeft niet zijn best gedaan voor <em>Hugo de Jonge</em>&quot; Een bittere pil voor Hugo de Jonge. De demissionaire CDA-minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wordt in het nieuwe kabinet minister van Volkshuisvesting. Volgens Floor Bremer heeft Wopke Hoekstra niet echt zijn best gedaan om de post van Volksgezondheid bij De Jonge te houden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. CoronacrisisBijna de hele coronacrisis heeft De Jonge deze belangrijke post vervuld, en nu de crisis nog altijd voortduurt zal hij waarschijnlijk de wens hebben gehad om de rit uit te zitten. Dat gaat dus niet gebeuren; in plaats daarvan valt De Jonge in de wooncrisis. "Hij moet elk jaar 100.000 huizen gaan bouwen, met alle stikstofproblemen en problemen met ruimte van dien." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Floor Bremer bij Beau: "Wopke Hoekstra heeft niet zijn best gedaan voor Hugo de Jonge"

Coronacrisis
Bijna de hele coronacrisis heeft De Jonge deze belangrijke post vervuld, en nu de crisis nog altijd voortduurt zal hij waarschijnlijk de wens hebben gehad om de rit uit te zitten. Dat gaat dus niet gebeuren; in plaats daarvan valt De Jonge in de wooncrisis. "Hij moet elk jaar 100.000 huizen gaan bouwen, met alle stikstofproblemen en problemen met ruimte van dien."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV