Suzanne Klemann over Wie is de Mol?-deelname: "Leven in een bubbel" (video)

Suzanne Klemann over Wie is de Mol?-deelname: "Leven in een bubbel" (video)

<em>Suzanne Klemann</em> over <em>Wie is de Mol?</em>-deelname: &quot;Leven in een bubbel&quot; (video) De band Loïs Lane bestaat ruim 35 jaar. Binnenkort gaan ze het theater in samen met de Nederpop All Stars. De zussen Monique en Suzanne Klemann vertellen over dit nieuwe avontuur en ze treden bij Koffietijd op. Suzanne nam deel aan Wie is de Mol? dat afgelopen zaterdag begon. Helaas was Suzanne de eerste die het spel moest verlaten: "Alleen maar in een bubbel leven" vond ze fantastisch. Bekijk het Koffietijd-fragment met Suzanne hierboven. Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? startte op 1 januari 2022 om 20.25 uur op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Max van den Broek denkt nu al te weten wie de mol is in nieuw seizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video » Boulevard-collega's Arno Kantelberg: "Hij is sluw genoeg om de Mol te zijn" (video) Bekijk deze video »
TV :
Suzanne Klemann over Wie is de Mol?-deelname: "Leven in een bubbel" (video)

De band Loïs Lane bestaat ruim 35 jaar. Binnenkort gaan ze het theater in samen met de Nederpop All Stars. De zussen Monique en Suzanne Klemann vertellen over dit nieuwe avontuur en ze treden bij Koffietijd op. Suzanne nam deel aan Wie is de Mol? dat afgelopen zaterdag begon. Helaas was Suzanne de eerste die het spel moest verlaten: "Alleen maar in een bubbel leven" vond ze fantastisch. Bekijk het Koffietijd-fragment met Suzanne hierboven.

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? startte op 1 januari 2022 om 20.25 uur op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Suzanne Klemann over Wie is de Mol?-deelname: "Leven in een bubbel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV