Utopiaan Noah Bol (29) overleden: doodsoorzaak wordt onderzocht (video)

Utopiaan Noah Bol (29) overleden: doodsoorzaak wordt onderzocht (video)

Noah Bol, bekend door zijn deelname aan het programma Utopia, is 3 januari op 29-jarige leeftijd plotseling overleden. Dat bevestigt de uitvaartbegeleider, vriend en mede-Utopiaan Jacco Bosman aan Shownieuws. Bekijk het Shownieuws-fragment over dit verschrikkelijke nieuws hieronder.

Zelfmoord?
De doodsoorzaak wordt op dit moment onderzocht. "Er hebben inmiddels ook berichten de familie bereikt dat Noah zelfmoord gepleegd zou hebben. Dat is absoluut niet het geval en heel pijnlijk voor de familie en nabestaanden", aldus Jacco. "De familie wil graag in privékring afscheid van hem nemen."

Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Utopiaan <em>Noah Bol</em> (29) overleden: doodsoorzaak wordt onderzocht (video) Noah Bol, bekend door zijn deelname aan het programma Utopia, is 3 januari op 29-jarige leeftijd plotseling overleden. Dat bevestigt de uitvaartbegeleider, vriend en mede-Utopiaan Jacco Bosman aan Shownieuws. Bekijk het Shownieuws-fragment over dit verschrikkelijke nieuws hieronder. Zelfmoord?De doodsoorzaak wordt op dit moment onderzocht. "Er hebben inmiddels ook berichten de familie bereikt dat Noah zelfmoord gepleegd zou hebben. Dat is absoluut niet het geval en heel pijnlijk voor de familie en nabestaanden", aldus Jacco. "De familie wil graag in privékring afscheid van hem nemen." Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Dramatische beelden: 12-jarige jongen overleden bij vuurwerkincident in Haaksbergen Bekijk deze video » Video: Haaksbergen diep geraakt door oudejaarsdrama: "1 minuut stilte gehouden" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV