Trailer: The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman over meest bekende oplichter

Trailer: The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman over meest bekende oplichter

Trailer: <em>The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman</em> over meest bekende oplichter The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman is een adembenemend verhaal van een van 's werelds meest gedurfde oplichters Robert Hendy-Freegard. De serie is binnenkort te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven. Een miljoen pondDeze huiveringwekkende serie verkent het verhaal van Robert Freegard, die in de loop van twee decennia met zijn slinkse charme ten minste zeven vrouwen en één man van bijna een miljoen pond controleerde, oplichtte en beroofde. The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman is vanaf 18 januari te zien op Netflix. Bekijk ook Boulevard gemist? Harry en Meghan bouwen zakelijk imperium op: "Proberen rond te komen" Bekijk deze video » Bekijk de trailer van A través de mi ventana: vanaf 4 februari te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman over meest bekende oplichter

The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman is een adembenemend verhaal van een van 's werelds meest gedurfde oplichters Robert Hendy-Freegard. De serie is binnenkort te zien op Netflix. Bekijk de trailer hierboven.

Een miljoen pond
Deze huiveringwekkende serie verkent het verhaal van Robert Freegard, die in de loop van twee decennia met zijn slinkse charme ten minste zeven vrouwen en één man van bijna een miljoen pond controleerde, oplichtte en beroofde.

The Puppet Master: Hunting The Ultimate Conman is vanaf 18 januari te zien op Netflix.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV