Bekijk de eerste beelden van Flikken Maastricht seizoen 16

Bekijk de eerste beelden van Flikken Maastricht seizoen 16

In het nieuwe seizoen van de politieserie Flikken Maastricht krijgen rechercheurs Wolfs en Van Dongen niet alleen een nieuwe teamchef, maar ook een erg slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak op de twee. Bekijk de trailer van Flikken Maastricht seizoen 16 hieronder.

Bekijk de eerste beelden van <em>Flikken Maastricht</em> seizoen 16 In het nieuwe seizoen van de politieserie Flikken Maastricht krijgen rechercheurs Wolfs en Van Dongen niet alleen een nieuwe teamchef, maar ook een erg slimme tegenstander die uit is op persoonlijke wraak op de twee. Bekijk de trailer van Flikken Maastricht seizoen 16 hieronder. VerledenHet vorige seizoen eindigde met de aanstelling van Donna Martina als nieuwe teamchef. Floris Wolfs en Eva van Dongen hebben een verleden met haar dat een goed functioneren in de weg zit. Dat belooft een moeizame samenwerking. Flikken Maastricht seizoen 16 is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop iedere aflevering van Flikken Maastricht terugkijken via Gids.tv.
Trailer :
Bekijk de eerste beelden van Flikken Maastricht seizoen 16

Verleden
Het vorige seizoen eindigde met de aanstelling van Donna Martina als nieuwe teamchef. Floris Wolfs en Eva van Dongen hebben een verleden met haar dat een goed functioneren in de weg zit. Dat belooft een moeizame samenwerking.

Flikken Maastricht seizoen 16 is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt na afloop iedere aflevering van Flikken Maastricht terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV