Video: Nederlandse mensensmokkelaar met gigantisch netwerk opgepakt

Video: Nederlandse mensensmokkelaar met gigantisch netwerk opgepakt

Video: Nederlandse <em>mensensmokkelaar</em> met gigantisch netwerk opgepakt Mensensmokkel klinkt als een ver-van-je-bed-show dat vooral in het buitenland plaatsvindt, maar hier in Nederland stijgt deze schrijnende handel in rap tempo. Vorig jaar arresteerde de marechaussee honderden mensen op verdenking van het illegaal vervoeren van mensen. En in Kenia is recent nog een Nederlander gepakt, die een gigantisch smokkelnetwerk zou leiden. RTL Boulevard maakte er een item over. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Video: Nederlandse mensensmokkelaar met gigantisch netwerk opgepakt

Mensensmokkel klinkt als een ver-van-je-bed-show dat vooral in het buitenland plaatsvindt, maar hier in Nederland stijgt deze schrijnende handel in rap tempo. Vorig jaar arresteerde de marechaussee honderden mensen op verdenking van het illegaal vervoeren van mensen. En in Kenia is recent nog een Nederlander gepakt, die een gigantisch smokkelnetwerk zou leiden. RTL Boulevard maakte er een item over.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nederlandse mensensmokkelaar met gigantisch netwerk opgepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV