Keuringsdienst van waarde over de mossel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over de mossel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van waarde over de mossel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week neemt de Keuringsdienst van Waarde de mossel onder de loep. LandbouwerDe Keuringsdienst vaart mee met een mosselvisser, die zich eigenlijk liever landbouwer op zee noemt. Alle mosselverwerkers zitten in Zeeland. PakhuisEr volgt een bezoek bij een verwerker die een nat pakhuis op de Oosterschelde laat zien. Ook worden mosselen uit Ierland gespoeld met Oosterscheldewater. SmaakTopchef Syrco Bakker maakt een eenvoudig maar heerlijk gerecht voor klaar met de mossel. Wat geeft de mossel nou zijn bijzondere smaak? Keuringsdienst Van Waarde: ‘Uitdaging om 500 eieren uit een kip te krijgen’ Bekijk deze video » Keuringsdienst Van Waarde: duizenden piepjonge bokjes geslacht voor hondenvoer Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Deze week neemt de Keuringsdienst van Waarde de mossel onder de loep.

Landbouwer
De Keuringsdienst vaart mee met een mosselvisser, die zich eigenlijk liever landbouwer op zee noemt. Alle mosselverwerkers zitten in Zeeland.

Pakhuis
Er volgt een bezoek bij een verwerker die een nat pakhuis op de Oosterschelde laat zien. Ook worden mosselen uit Ierland gespoeld met Oosterscheldewater.

Smaak
Topchef Syrco Bakker maakt een eenvoudig maar heerlijk gerecht voor klaar met de mossel. Wat geeft de mossel nou zijn bijzondere smaak?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV