Pijnlijk moment voor Art Rooijakkers bij rapper Donnie: "Bij mij is het net uit..."

Pijnlijk moment voor Art Rooijakkers bij rapper Donnie: "Bij mij is het net uit..."

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer gaat presentator Art Rooijakkers op bezoek bij rapper Donnie. Als ze praten over het evenwicht tussen Donnie en zijn vriendin Lois, stelt de rapper een behoorlijk pijnlijke vraag aan zijn gast...

Lees verder onder de video.

Pijnlijk moment voor <em>Art Rooijakkers</em> bij rapper Donnie: &quot;Bij mij is het net uit...&quot; In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer gaat presentator Art Rooijakkers op bezoek bij rapper Donnie. Als ze praten over het evenwicht tussen Donnie en zijn vriendin Lois, stelt de rapper een behoorlijk pijnlijke vraag aan zijn gast... Lees verder onder de video. BalansDonnie vertelt dat Lois hem in balans houdt, en hij wil van Art weten of hij dat herkent. "Ja, bij mij is het net uit, dus dat is een hele pijnlijke vraag..." antwoordt de presentator. Donnie herstelt zich snel met de zogenaamde Sylvester Stallone-techniek en hoopt dat het fragment uit de uitzending wordt geknipt. Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Art Rooijakkers gaat stagediven in Rooijakkers over de Vloer Bekijk deze video » Zien: Art Rooijakkers gaat langs bij Paradiso voor rapper Donnie Bekijk deze video »
TV :
Pijnlijk moment voor Art Rooijakkers bij rapper Donnie: "Bij mij is het net uit..."

Balans
Donnie vertelt dat Lois hem in balans houdt, en hij wil van Art weten of hij dat herkent. "Ja, bij mij is het net uit, dus dat is een hele pijnlijke vraag..." antwoordt de presentator. Donnie herstelt zich snel met de zogenaamde Sylvester Stallone-techniek en hoopt dat het fragment uit de uitzending wordt geknipt.

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pijnlijk moment voor Art Rooijakkers bij rapper Donnie: "Bij mij is het net uit..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV