Complotdenker met fakkel aangehouden bij huis Sigrid Kaag (D66): bekijk de beelden

Complotdenker met fakkel aangehouden bij huis Sigrid Kaag (D66): bekijk de beelden

Woensdagavond is een man in de boeien geslagen die met een grote fakkel bij het huis van Sigrid Kaag stond. Bij Goedemorgen Nederland zijn beelden van hem te zien, die hij zelf deelde via social media. De man riep allerlei dingen die te maken hebben met complottheorieën. D66 heeft inmiddels laten weten dat er aangifte is gedaan tegen deze man.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Complotdenker met fakkel aangehouden bij huis <em>Sigrid Kaag</em> (D66): bekijk de beelden Woensdagavond is een man in de boeien geslagen die met een grote fakkel bij het huis van Sigrid Kaag stond. Bij Goedemorgen Nederland zijn beelden van hem te zien, die hij zelf deelde via social media. De man riep allerlei dingen die te maken hebben met complottheorieën. D66 heeft inmiddels laten weten dat er aangifte is gedaan tegen deze man. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV: fractieleiders maken elkaars zinnen af bij presentatie regeerakkoord Bekijk deze video » Heftige confrontatie tussen Geert Wilders en Sigrid Kaag: "U maakt Nederland kapot" Bekijk deze video »
Nieuws :
Complotdenker met fakkel aangehouden bij huis Sigrid Kaag (D66): bekijk de beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV