Secret Duets: met wie zingt Berget Lewis duet Survivor van Destiny's Child?

Secret Duets: met wie zingt Berget Lewis duet Survivor van Destiny's Child?

Vanavond is het in Secret Duets onder meer de beurt aan Berget Lewis. Ze zingt het duet Survivor van Destiny's Child, ze heeft alleen geen idee met wie. “Best wel spannend. Maar ik kan jullie vertellen, het wordt wel één groot feest.” Wie de zangeres aan de andere kant van de muur is, zie je in de nieuwe aflevering van Secret Duets.

Bekijk de video van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

<em>Secret Duets</em>: met wie zingt Berget Lewis duet <em>Survivor</em> van Destiny's Child? Vanavond is het in Secret Duets onder meer de beurt aan Berget Lewis. Ze zingt het duet Survivor van Destiny's Child, ze heeft alleen geen idee met wie. “Best wel spannend. Maar ik kan jullie vertellen, het wordt wel één groot feest.” Wie de zangeres aan de andere kant van de muur is, zie je in de nieuwe aflevering van Secret Duets. Bekijk de video van Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: Nance & Dave von Raven maken indruk met Roller Coaster Bekijk deze video » Secret Duets gemist? Frans Bauer & Sieneke zingen De Regenboog Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Secret Duets: met wie zingt Berget Lewis duet Survivor van Destiny's Child? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV