Zien: Met wie zingt Richard Groenendijk 'Omarm' in Secret Duets?

Zien: Met wie zingt Richard Groenendijk 'Omarm' in Secret Duets?

Vanavond is het in Secret Duets onder meer de beurt aan Richard Groenendijk. Hij zingt samen met iemand van wie hij niet weet wie het is. Ze hebben niet gerepeteerd en elkaar niet gezien. Herken jij de stem van zijn zangpartner? Wie de zangeres aan de andere kant van de muur is, zie je in de nieuwe aflevering van Secret Duets. Bekijk de video van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Met wie zingt <em>Richard Groenendijk</em> 'Omarm' in Secret Duets? Vanavond is het in Secret Duets onder meer de beurt aan Richard Groenendijk. Hij zingt samen met iemand van wie hij niet weet wie het is. Ze hebben niet gerepeteerd en elkaar niet gezien. Herken jij de stem van zijn zangpartner? Wie de zangeres aan de andere kant van de muur is, zie je in de nieuwe aflevering van Secret Duets. Bekijk de video van Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Secret Duets: met wie zingt Berget Lewis duet Survivor van Destiny's Child? Bekijk deze video » Secret Duets: Met welke zanger zingt Dave von Raven hier een duet? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Met wie zingt Richard Groenendijk 'Omarm' in Secret Duets?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Met wie zingt Richard Groenendijk 'Omarm' in Secret Duets? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV