Marianne Timmer over frustratie Patrick Roest: "Kanshebber op de 1500 meter" (M)

Marianne Timmer over frustratie Patrick Roest: "Kanshebber op de 1500 meter" (M)

Marianne Timmer is vanavond te gast bij M om haar licht te laten schijnen over de ontstane situatie rond Patrick Roest, die het niet eens is met het besluit om hem te passeren voor de 1500 meter op de Spelen.

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 6 januari. Je kan ook de hele uitzending van M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marianne Timmer</em> over frustratie <em>Patrick Roest</em>: &quot;Kanshebber op de 1500 meter&quot; (<em>M</em>) Marianne Timmer is vanavond te gast bij M om haar licht te laten schijnen over de ontstane situatie rond Patrick Roest, die het niet eens is met het besluit om hem te passeren voor de 1500 meter op de Spelen. Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van donderdag 6 januari. Je kan ook de hele uitzending van M terugkijken bij Gids.tv. KandidaatTimmer snapt de frustratie van Roest wel: "Patrick heeft laten zien dat hij een kanshebber is op die 1500 meter. Ze hebben gekozen om Bosker en dus de ploegenachtervolging voorrang te geven." Bekijk het fragment uit talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marianne Timmer over frustratie Patrick Roest: "Kanshebber op de 1500 meter" (M)

Kandidaat
Timmer snapt de frustratie van Roest wel: "Patrick heeft laten zien dat hij een kanshebber is op die 1500 meter. Ze hebben gekozen om Bosker en dus de ploegenachtervolging voorrang te geven."

Bekijk het fragment uit talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV