Lang Leve de Liefde: Chantal steekt eigen haar in de fik (video)

Lang Leve de Liefde: Chantal steekt eigen haar in de fik (video)

We zagen dit geweldige koppel eerder al in Lang Leve de Liefde, toen Chantal verklaarde "bovengemiddeld knap" te zijn. In deze aflevering komt daar nog eens even wat bovenop.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Chantal steekt eigen haar in de fik (video) We zagen dit geweldige koppel eerder al in Lang Leve de Liefde, toen Chantal verklaarde "bovengemiddeld knap" te zijn. In deze aflevering komt daar nog eens even wat bovenop. VlamJeroen blijkt namelijk een heus bad boy imago te bezitten, en dat maakt zo veel indruk, dat het haar van Chantal ineens in de fik staat. Dan brengt Jeroen zijn bad boy imago direct in de praktijk: in plaats van haar te helpen, blijft hij zitten en schiet in de lach. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: ‘Ik ben bovengemiddeld knap, krijg 1000 complimenten per dag’ Bekijk deze video » Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde met dit 'chaotisch duo' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vlam
Jeroen blijkt namelijk een heus bad boy imago te bezitten, en dat maakt zo veel indruk, dat het haar van Chantal ineens in de fik staat. Dan brengt Jeroen zijn bad boy imago direct in de praktijk: in plaats van haar te helpen, blijft hij zitten en schiet in de lach.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV