Oda Spelbos (Marion uit Flikken Maastricht) was getuige van gewapende overval in nachtcafé (video)

Oda Spelbos (Marion uit Flikken Maastricht) was getuige van gewapende overval in nachtcafé (video)

Oda Spelbos, ook wel bekend als Marion Dreesen uit Flikken Maastricht, is vanaf vanavond weer te zien in het nieuwe seizoen van de populaire politieserie. Quinty Trustfull is ter ore gekomen dat ze zelf ook weleens met de politie in aanraking is gekomen. Hoe zit dat? "Twee keer. Eén keer toen ik een jaar of veertien was kreeg ik een bekeuring voor met losse handen fietsen. En één keer toen ik achter in de dertig was, toen was ik bij een gewapende overval in een nachtcafé", aldus de actrice. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

Oda Spelbos (Marion uit <em>Flikken Maastricht</em>) was getuige van gewapende overval in nachtcafé (video) Oda Spelbos, ook wel bekend als Marion Dreesen uit Flikken Maastricht, is vanaf vanavond weer te zien in het nieuwe seizoen van de populaire politieserie. Quinty Trustfull is ter ore gekomen dat ze zelf ook weleens met de politie in aanraking is gekomen. Hoe zit dat? "Twee keer. Eén keer toen ik een jaar of veertien was kreeg ik een bekeuring voor met losse handen fietsen. En één keer toen ik achter in de dertig was, toen was ik bij een gewapende overval in een nachtcafé", aldus de actrice. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Flikken Maastricht seizoen 16 Bekijk deze video » Victor Reinier wil geen Flikken Maastricht zonder Angela: "Ik ga dan niet door" (video) Bekijk deze video » Victor Reinier lovend over nieuwe seizoen Flikken Maastricht: "Spannendste tot nu" Bekijk deze video »
TV :
Oda Spelbos (Marion uit Flikken Maastricht) was getuige van gewapende overval in nachtcafé (video)

Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 7 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV