Kijk LIVE naar beëdiging kabinet-Rutte IV (maandag 10 januari)

Kijk LIVE naar beëdiging kabinet-Rutte IV (maandag 10 januari)

UPDATE: bekijk hier de beëdiging van Kabinet Rutte IV

Kijk hierboven op maandag 10 januari vanaf 11.00 uur LIVE naar de beëdiging van het kabinet-Rutte IV.

De formatie is eindelijk ten einde, en dus wordt op maandag 10 januari een nieuw kabinet gepresenteerd - dat weer wordt geleid door Mark Rutte. De beëdiging van kabinet-Rutte IV is vanaf 11.00 uur LIVE te zien via de livestream hierboven.

Dijkgraaf en Kuipers
De nieuwe bewindslieden gaan op bezoek op Paleis Noordeinde, waar ze zich voorstellen aan koning Willem-Alexander. Onder de nieuwe ministers bevinden zich onder anderen Robbert Dijkgraaf (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). De duiding van de kabinetspresentatie is in handen van Xander van der Wulp.

Kijk hierboven op maandag 10 januari vanaf 11.00 uur LIVE naar de beëdiging van het kabinet-Rutte IV. Benieuwd hoe zo'n beëdiging in zijn werk gaat? Hieronder kun je de presentatie van kabinet-Rutte III terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>beëdiging kabinet-Rutte IV</em> (maandag 10 januari) UPDATE: bekijk hier de beëdiging van Kabinet Rutte IV Kijk hierboven op maandag 10 januari vanaf 11.00 uur LIVE naar de beëdiging van het kabinet-Rutte IV. De formatie is eindelijk ten einde, en dus wordt op maandag 10 januari een nieuw kabinet gepresenteerd - dat weer wordt geleid door Mark Rutte. De beëdiging van kabinet-Rutte IV is vanaf 11.00 uur LIVE te zien via de livestream hierboven. Dijkgraaf en KuipersDe nieuwe bewindslieden gaan op bezoek op Paleis Noordeinde, waar ze zich voorstellen aan koning Willem-Alexander. Onder de nieuwe ministers bevinden zich onder anderen Robbert Dijkgraaf (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). De duiding van de kabinetspresentatie is in handen van Xander van der Wulp. Kijk hierboven op maandag 10 januari vanaf 11.00 uur LIVE naar de beëdiging van het kabinet-Rutte IV. Benieuwd hoe zo'n beëdiging in zijn werk gaat? Hieronder kun je de presentatie van kabinet-Rutte III terugkijken. Bekijk ook Op1: Xander van der Wulp vraagt zich af of Robbert Dijkgraaf succesvolle minister wordt Bekijk deze video » Floor Bremer bij Beau: "Wopke Hoekstra heeft niet zijn best gedaan voor Hugo de Jonge" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar beëdiging kabinet-Rutte IV (maandag 10 januari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV