Nieuw seizoen De Verraders start 20 februari bij RTL 4: bekijk de aankondiging

Nieuw seizoen De Verraders start 20 februari bij RTL 4: bekijk de aankondiging

Nog even geduld en dan kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van De Verraders. In een video wordt de startdatum aangekondigd van de nieuwe reeks, vanaf 20 februari kun je weer genieten van het spannende spel tussen de Verraders en Getrouwen. Bekijk in de video hieronder de aankondiging van de datum waarop De Verraders weer van start gaat.

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf zondag 20 februari te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>De Verraders</em> start 20 februari bij RTL 4: bekijk de aankondiging Nog even geduld en dan kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van De Verraders. In een video wordt de startdatum aangekondigd van de nieuwe reeks, vanaf 20 februari kun je weer genieten van het spannende spel tussen de Verraders en Getrouwen. Bekijk in de video hieronder de aankondiging van de datum waarop De Verraders weer van start gaat. Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf zondag 20 februari te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Ilias in De Verraders Videoland Editie: 'Tijd voor broedermoord, Jay' Bekijk deze video » Hebben Verrader Britt Scholte en Getrouwe Ellen Hoog nog ruzie na De Verraders? Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen De Verraders start 20 februari bij RTL 4: bekijk de aankondiging

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV