Hugo de Jonge over coronarel rond Ajax: ‘Sporters staan niet boven de wet’

Hugo de Jonge over coronarel rond Ajax: ‘Sporters staan niet boven de wet’

Hugo de Jonge is niet te spreken over de Ajacieden die zich niet aan de coronaregels hebben gehouden. Meerdere voetballers van Ajax zijn tijdens een trainingskamp in Portugal besmet geraakt met het coronavirus, maar vlogen gewoon terug naar Nederland.

Lees verder onder de video.

Hugo de Jonge over <em>coronarel rond Ajax</em>: ‘Sporters staan niet boven de wet’ Hugo de Jonge is niet te spreken over de Ajacieden die zich niet aan de coronaregels hebben gehouden. Meerdere voetballers van Ajax zijn tijdens een trainingskamp in Portugal besmet geraakt met het coronavirus, maar vlogen gewoon terug naar Nederland. Lees verder onder de video. Ajax aangesproken op negeren coronaregels“Sporters zijn niet uitgezonderd van wet- en regelgeving, sporters staan niet boven de wet”, reageert minister De Jonge. “Dus als je besmet bent moet je in quarantaine en niet vliegen. Zo zijn de regels.” De Jonge laat weten dat Ajax hierop is aangesproken. Bekijk de Telegraaf-video over de coronarel rond Ajax hierboven. Erik ten Hag reageert op onsportieve Antony: "Heb je gezien welke tikken hij kreeg" Bekijk deze video » RTL Boulevard: nieuw bewijs in mishandelingszaak tegen Ajax-voetballer Zakaria Labyad Bekijk deze video »
Politiek :
Hugo de Jonge over coronarel rond Ajax: ‘Sporters staan niet boven de wet’

Ajax aangesproken op negeren coronaregels
“Sporters zijn niet uitgezonderd van wet- en regelgeving, sporters staan niet boven de wet”, reageert minister De Jonge. “Dus als je besmet bent moet je in quarantaine en niet vliegen. Zo zijn de regels.” De Jonge laat weten dat Ajax hierop is aangesproken.

Bekijk de Telegraaf-video over de coronarel rond Ajax hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge over coronarel rond Ajax: ‘Sporters staan niet boven de wet’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV