Talkshow M gemist? Barbara Baarsma over bedreigingen op haar adres

Talkshow M gemist? Barbara Baarsma over bedreigingen op haar adres

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 7 januari. Je kan ook de hele uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? <em>Barbara Baarsma</em> over bedreigingen op haar adres Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van vrijdag 7 januari. Je kan ook de hele uitzending van 7 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Econoom Barbara Baarsma heeft last van bedreigingen op haar adres: "Dat gaat je niet in de koude kleren zitten." In de maatschappij waarin we nu leven is vertrouwen in zowel burger als overheid behoorlijk beschadigd. Volgens Baarsma is het daarom belangrijk om met harde feiten te komen en het gesprek te blijven aangaan. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Barbara Baarsma over bedreigingen op haar adres

Econoom Barbara Baarsma heeft last van bedreigingen op haar adres: "Dat gaat je niet in de koude kleren zitten." In de maatschappij waarin we nu leven is vertrouwen in zowel burger als overheid behoorlijk beschadigd. Volgens Baarsma is het daarom belangrijk om met harde feiten te komen en het gesprek te blijven aangaan.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV