De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan

De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan gemist? Bekijk hier de hele uitzending Kefah Allush onderzoekt wat een groener Europa betekent voor de gewone burger. Daarvoor gaat hij op ontdekkingstocht dwars door Europa. Elke zaterdag rond 19.50 uur op NPO 2. RealistischIn de Europese Green Deal is afgesproken dat Europa in 2050 het eerste klimaatneutrale continent moet zijn. Hoe realistisch is dat en wat betekent deze Brusselse droom voor de gewone burger? VeranderenKefah ontmoet mensen die hun oude wereld steeds sneller zien veranderen in een nieuwe, groenere wereld. Wat verandert er voor de boer in Spanje, de automonteur in Duitsland en de houthakker in Zweden? MijnenIn de eerste aflevering staat oude en nieuwe energie centraal. Kefah bezoekt een windturbinepark op het IJsselmeer. Daarna duikt Kefah letterlijk in het diepe verleden. Samen met oud-mijnwerker Charlie bezoekt hij de Limburgse mijnen. Eerste beelden De oude wereld, de dingen die voorbij gaan Bekijk ook Radar: zelfs bij gasloos huis toch hogere energierekening Bekijk deze video » Zien: Zo werken nieuwe kerncentrales (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Kefah Allush onderzoekt wat een groener Europa betekent voor de gewone burger. Daarvoor gaat hij op ontdekkingstocht dwars door Europa. Elke zaterdag rond 19.50 uur op NPO 2.

Realistisch
In de Europese Green Deal is afgesproken dat Europa in 2050 het eerste klimaatneutrale continent moet zijn. Hoe realistisch is dat en wat betekent deze Brusselse droom voor de gewone burger?

Veranderen
Kefah ontmoet mensen die hun oude wereld steeds sneller zien veranderen in een nieuwe, groenere wereld. Wat verandert er voor de boer in Spanje, de automonteur in Duitsland en de houthakker in Zweden?

Mijnen
In de eerste aflevering staat oude en nieuwe energie centraal. Kefah bezoekt een windturbinepark op het IJsselmeer. Daarna duikt Kefah letterlijk in het diepe verleden. Samen met oud-mijnwerker Charlie bezoekt hij de Limburgse mijnen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oude Wereld, de dingen die voorbijgaan gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV