Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Gort over de grens

Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ilja Gort is terug met een nieuwe reeks van Gort over de Grens, waarin hij langs de mooiste streken van zijn geliefde Frankrijk reist en op zoek gaat naar het geheim van 'La Douce France. Elke zaterdag om 20.35 uur op NPO 2. SchoonheidIlja Gort ontdekt de vele gezichten van Frankrijk. Hoe komen de Fransen aan hun kennis van lekker eten, van mooie wijnen, van schoonheid en wat zegt al dat heerlijks over de Fransen zelf en over het land? CowgirlsZo reist hij af naar het de Zuid-Franse Camargue en dompelt zich onder in het ruige leven van wilde paarden, cowgirls en zwarte stieren. In de Languedoc duikt hij in het rijke verleden van de Romeinen en vertelt meer over hun immense bouwwerken. Van GoghOok beklimt Ilja voor een stuk hele lekkere kaas de hoogste vulkaan van het centraal massief. In de Provence rijdt hij door de bloeiende lavendelvelden en doet op zijn eigen manier een poging het karakter van Vincent van Gogh te doorgronden. Gort Over De Grens: Ilja Gort swingt in Benidorm Bekijk deze video » Ilja Gort drinkt per ongeluk ‘heilig water’ waar je zwanger van wordt Bekijk deze video »
Uitzending :
Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Ilja Gort is terug met een nieuwe reeks van Gort over de Grens, waarin hij langs de mooiste streken van zijn geliefde Frankrijk reist en op zoek gaat naar het geheim van 'La Douce France. Elke zaterdag om 20.35 uur op NPO 2.

Schoonheid
Ilja Gort ontdekt de vele gezichten van Frankrijk. Hoe komen de Fransen aan hun kennis van lekker eten, van mooie wijnen, van schoonheid en wat zegt al dat heerlijks over de Fransen zelf en over het land?

Cowgirls
Zo reist hij af naar het de Zuid-Franse Camargue en dompelt zich onder in het ruige leven van wilde paarden, cowgirls en zwarte stieren. In de Languedoc duikt hij in het rijke verleden van de Romeinen en vertelt meer over hun immense bouwwerken.

Van Gogh
Ook beklimt Ilja voor een stuk hele lekkere kaas de hoogste vulkaan van het centraal massief. In de Provence rijdt hij door de bloeiende lavendelvelden en doet op zijn eigen manier een poging het karakter van Vincent van Gogh te doorgronden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Gort over de Grens

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gort over de grens gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV