Nazmiye Oral in Beau over inleven in rol Undercover seizoen 3: "Angst ken ik heel goed"

Nazmiye Oral in Beau over inleven in rol Undercover seizoen 3: "Angst ken ik heel goed"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 7 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de serierecensie van Undercover seizoen 3 hier.

Nazmiye Oral in <em>Beau</em> over inleven in rol <em>Undercover</em> seizoen 3: &quot;Angst ken ik heel goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdag 7 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk de serierecensie van Undercover seizoen 3 hier. Actrice Nazmiye Oral heeft hoge ogen gegooid in het derde seizoen van Undercover naast de sterrencast die destijds al twee seizoenen meegingen. Ze speelde de drugsbazin Leyla Bulut en vertelt hoe ze zich zo heeft kunnen inleven in haar rol: "Angst ken ik heel goed en ik ken ook wat je moet doen om je angst niet te laten zien." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nazmiye Oral in Beau over inleven in rol Undercover seizoen 3: "Angst ken ik heel goed"

Actrice Nazmiye Oral heeft hoge ogen gegooid in het derde seizoen van Undercover naast de sterrencast die destijds al twee seizoenen meegingen. Ze speelde de drugsbazin Leyla Bulut en vertelt hoe ze zich zo heeft kunnen inleven in haar rol: "Angst ken ik heel goed en ik ken ook wat je moet doen om je angst niet te laten zien."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV