Beau van Erven Dorens over Weet Ik Veel: "Bram Krikke heb ik me over verbaasd" (video)

Beau van Erven Dorens over Weet Ik Veel: "Bram Krikke heb ik me over verbaasd" (video)

Het nieuwe seizoen van Weet Ik Veel start vanavond en aan Beau van Erven Dorens opnieuw de taak om de kandidaten op de proef te stellen. De presentator himself reageert op het nieuwe seizoen en of één van de kandidaten hem verrast heeft: "Bram Krikke, daar heb ik me over verbaasd."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Weet Ik Veel is vanaf zaterdag 8 januari wekelijks te zien om 20:00 bij RTL4. Je kunt alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau van Erven Dorens</em> over <em>Weet Ik Veel</em>: &quot;Bram Krikke heb ik me over verbaasd&quot; (video) Het nieuwe seizoen van Weet Ik Veel start vanavond en aan Beau van Erven Dorens opnieuw de taak om de kandidaten op de proef te stellen. De presentator himself reageert op het nieuwe seizoen en of één van de kandidaten hem verrast heeft: "Bram Krikke, daar heb ik me over verbaasd." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Weet Ik Veel is vanaf zaterdag 8 januari wekelijks te zien om 20:00 bij RTL4. Je kunt alle afleveringen van Weet Ik Veel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Bram Krikke heeft moeite met 'Liebestraum' van Franz Liszt (Maestro) Bekijk deze video » Zien: Bram Krikke dirigeert 'Habanera' met solist Laetitia Gerards in Maestro Bekijk deze video » Bekijk de promo: nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf zaterdag 8 januari op de buis Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens over Weet Ik Veel: "Bram Krikke heb ik me over verbaasd" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV