Kijk LIVE naar het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest met Nederlandse artiesten

Kijk LIVE naar het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest met Nederlandse artiesten

Kijk LIVE naar het <em>nieuwjaarsconcert</em> van het <em>Metropole Orkest</em> met Nederlandse artiesten Kijk op zondag 9 januari om 19.30 uur LIVE naar het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest. Het Metropole Orkest geeft op zaterdag 8 en zondag 9 januari een tweetal Nieuwjaarsconcerten met bekende Nederlandse artiesten. De tweede is via bovenstaande livestream te zien. Het orkest zal tijdens het concert worden vergezeld door een aantal Nederlandse artiesten: Kenny B Latanya Alberto Jeangu Macrooy DeWolff MEAU Het livestreamconcert Kick-Start Your 2022 is op zondag 9 januari vanaf 19.30 uur te zien via de livestream hierboven. Bekijk ook Talkshow M gemist? Meau Hewitt en Metropole Orkest met Dat heb jij gedaan Bekijk deze video » Matthijs gaat door gemist? Nationaal Jeugd Jazz Orkest opent nieuwe seizoen Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest met Nederlandse artiesten

Kijk op zondag 9 januari om 19.30 uur LIVE naar het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest.

Het Metropole Orkest geeft op zaterdag 8 en zondag 9 januari een tweetal Nieuwjaarsconcerten met bekende Nederlandse artiesten. De tweede is via bovenstaande livestream te zien.

Het orkest zal tijdens het concert worden vergezeld door een aantal Nederlandse artiesten:

  • Kenny B
  • Latanya Alberto
  • Jeangu Macrooy
  • DeWolff
  • MEAU

Het livestreamconcert Kick-Start Your 2022 is op zondag 9 januari vanaf 19.30 uur te zien via de livestream hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar het nieuwjaarsconcert van het Metropole Orkest met Nederlandse artiesten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV