ZIEN: Dit is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video)

ZIEN: Dit is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video)

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


In de tweede aflevering van het 22ste seizoen Wie is de Mol betekende ook direct een tweede afvaller. Het is Glen Faria die het spel moet verlaten.

ZIEN: Dit is de <em>tweede afvaller</em> van <em>Wie is de Mol?</em> 2022 (video) LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers In de tweede aflevering van het 22ste seizoen Wie is de Mol betekende ook direct een tweede afvaller. Het is Glen Faria die het spel moet verlaten. Verdachte MollenUiteraard kijken we ook weer naar de mollen die verdacht worden.Kim-Lian van der Meij staat bovenaan met 17%, gevolgd door Welmoed Sijtsma (16%) en Arno Kantelberg (11%). De potDe pot bedraagt na de tweede aflevering exact 3.410 euro. De eerste opdracht leverde 310 euro op, de tweede opdracht 800 en de derde aflevering ook 800 euro. Bekijk de afvaller van de tweede aflevering hierboven. Je kunt alle afleveringen, de leukste fragmenten en de beste hints van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
ZIEN: Dit is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2022 (video)

Verdachte Mollen
Uiteraard kijken we ook weer naar de mollen die verdacht worden.Kim-Lian van der Meij staat bovenaan met 17%, gevolgd door Welmoed Sijtsma (16%) en Arno Kantelberg (11%).

De pot
De pot bedraagt na de tweede aflevering exact 3.410 euro. De eerste opdracht leverde 310 euro op, de tweede opdracht 800 en de derde aflevering ook 800 euro.

Bekijk de afvaller van de tweede aflevering hierboven. Je kunt alle afleveringen, de leukste fragmenten en de beste hints van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV