Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Beau van Erven Dorens over Weet Ik Veel: "Bram Krikke heb ik me over verbaasd" (video) Bekijk deze video » Froukje de Both in Weet Ik Veel over hilarische blooper: "Eerste keer dat ik het terugzie" Bekijk deze video » De kennisquiz Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens is vanaf vanavond weer terug op tv. Drie BN'ers en een groep studenten in de studio worden getest op hun algemene kennis. Elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 4. WorstelenDrie wisselende bekende Nederlanders worstelen zich door vijftig kennisvragen heen om uiteindelijk een mooi rapportcijfer te krijgen. StudentenTegelijkertijd beantwoorden leergierige studenten in de studio de vragen ook met als doel de knapste kop van de avond te worden. FinaleIn de finale speelt de beste BN'er tegen de beste student voor een mooi geldbedrag. Bekijk de promo: nieuw seizoen Weet Ik Veel vanaf zaterdag 8 januari op de buis Bekijk deze video »
Uitzending :
Weet Ik Veel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De kennisquiz Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens is vanaf vanavond weer terug op tv. Drie BN'ers en een groep studenten in de studio worden getest op hun algemene kennis. Elke zaterdag om 20.00 uur op RTL 4.

Worstelen
Drie wisselende bekende Nederlanders worstelen zich door vijftig kennisvragen heen om uiteindelijk een mooi rapportcijfer te krijgen.

Studenten
Tegelijkertijd beantwoorden leergierige studenten in de studio de vragen ook met als doel de knapste kop van de avond te worden.

Finale
In de finale speelt de beste BN'er tegen de beste student voor een mooi geldbedrag.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Weet Ik Veel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV