Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk de opdracht 'Prikactie'

Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk de opdracht 'Prikactie'

De tweede en meest spectaculaire opdracht van deze aflevering is er eentje op het strand en in de laadbak van een Jeep. Bekijk het spektakel hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit Wie is de Mol? van zaterdag 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 2 gemist? Bekijk de opdracht 'Prikactie' De tweede en meest spectaculaire opdracht van deze aflevering is er eentje op het strand en in de laadbak van een Jeep. Bekijk het spektakel hieronder. Hieronder zie je een fragment uit Wie is de Mol? van zaterdag 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. BallonenDe bedoeling was om zo veel mogelijk ballonen lek te prikken. Een groene ballon levert 10 euro op voor de pot, een rode ballon min 10 euro. Het laatste duo kon 150 euro per gouden ballon verdienen. Het leverde de kandidaten €800,- op. Bekijk het fragment van Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wie is de Mol? aflevering 2 gemist? Bekijk de opdracht 'Prikactie'

Ballonen
De bedoeling was om zo veel mogelijk ballonen lek te prikken. Een groene ballon levert 10 euro op voor de pot, een rode ballon min 10 euro. Het laatste duo kon 150 euro per gouden ballon verdienen. Het leverde de kandidaten €800,- op.

Bekijk het fragment van Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV