Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Denkend aan Holland: concert, vis en stempels

Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Denkend aan Holland: ‘Waarom hangen de ballen van Janny buitenboord?’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André en Janny leren kaatsen: ‘Heb meteen een bloedblaar’ Bekijk deze video » Denkend aan Holland: André van Duin zingt Zing, vecht, huil, bid met feestorkest Bekijk deze video » Janny van der Heijden en André van Duin varen in deze tweede aflevering verder over de route van de Elfstedentocht, tussen Sloten en Workum. ConcertJanny en André vertrekken uit Sloten, ontvangen hoog bezoek aan boord en worden op een geweldig concert getrakteerd. De eerste dag eindigt in Stavoren, waar wordt afgesloten met een lekker visje. BruggetjesOp dag twee halen Janny en André in Hindeloopen hun vijfde stempel. Ook moeten ze daar onder twee krappe houten bruggetjes door, om vervolgens op het IJsselmeer terecht te komen. SpannendIn de winter over zulk groot water varen is best even spannend. Uiteindelijk komen we in Workum terecht, waar Janny en André hun zesde stempel krijgen. Denkend aan Holland: Janny van der Heijden en André van Duin varen de Elfstedentocht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Janny van der Heijden en André van Duin varen in deze tweede aflevering verder over de route van de Elfstedentocht, tussen Sloten en Workum.

Concert
Janny en André vertrekken uit Sloten, ontvangen hoog bezoek aan boord en worden op een geweldig concert getrakteerd. De eerste dag eindigt in Stavoren, waar wordt afgesloten met een lekker visje.

Bruggetjes
Op dag twee halen Janny en André in Hindeloopen hun vijfde stempel. Ook moeten ze daar onder twee krappe houten bruggetjes door, om vervolgens op het IJsselmeer terecht te komen.

Spannend
In de winter over zulk groot water varen is best even spannend. Uiteindelijk komen we in Workum terecht, waar Janny en André hun zesde stempel krijgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Denkend aan Holland, de Elfstedentocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV