De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De Gevaarlijkste Wegen: Guatemala

De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De Gevaarlijkste Wegen: Henk Grol noemt Frank van der Lende daredevil (video) Bekijk deze video » Deze week rijden radio-dj Frank van der Lende en ex-judoka Henk Grol in De Gevaarlijkste Wegen door Guatemala. KleurrijkHet land van de Maya's ligt in het junglerijke Midden-Amerika. Het kleurrijke land is het decor van de reis van Frank en Henk. PiekenHun tocht brengt hen van de historische Maya stad Tikal, over de pieken van de Sierra Madre, naar het culturele hart van Guatemala: Antigua. LittekensOnderweg worden Frank van der Lende en Henk Grol geconfronteerd met zowel de littekens als de trots van dit natuurrijke land. De Gevaarlijkste Wegen: rapper Sjaak wordt helemaal ‘para’ hoog in de bergen Bekijk deze video » De Gevaarlijkste Wegen: dame in Oekraïne maakt drank van dode bijen tegen corona Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week rijden radio-dj Frank van der Lende en ex-judoka Henk Grol in De Gevaarlijkste Wegen door Guatemala.

Kleurrijk
Het land van de Maya's ligt in het junglerijke Midden-Amerika. Het kleurrijke land is het decor van de reis van Frank en Henk.

Pieken
Hun tocht brengt hen van de historische Maya stad Tikal, over de pieken van de Sierra Madre, naar het culturele hart van Guatemala: Antigua.

Littekens
Onderweg worden Frank van der Lende en Henk Grol geconfronteerd met zowel de littekens als de trots van dit natuurrijke land.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De gevaarlijkste wegen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Gevaarlijkste Wegen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV