Zien: Rockster Jill Helena zingt iedereen omver in Better Than Ever

Zien: Rockster Jill Helena zingt iedereen omver in Better Than Ever

Gisteren was de tweede aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Jill Helena, die aan meerdere talentenjachten heeft meegedaan, keert terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Rockster <em>Jill Helena</em> zingt iedereen omver in <em>Better Than Ever</em> Gisteren was de tweede aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Jill Helena, die aan meerdere talentenjachten heeft meegedaan, keert terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk haar optreden in de video hieronder. Lees verder onder de video. LevensloopOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast bij Martijn Krabbé en Waylon. Wat is er nu van de zangers en zangeressen geworden? In de deze uitzending zagen we Jill. Ze vindt het lastig om te bepalen welk genre muziek écht bij haar past. Met het liedje The Show Must Go On zingt ze een vertaling van haar levensloop. Bekijk het optreden hierboven. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Bekijk ook Rochelle Perts betovert iedereen in nieuw programma Better Than Ever: "Ongekend" Bekijk deze video » Better Than Ever gemist? Jennifer Ewbank zingt Go Your Own Way Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rockster Jill Helena zingt iedereen omver in Better Than Ever

Levensloop
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast bij Martijn Krabbé en Waylon. Wat is er nu van de zangers en zangeressen geworden? In de deze uitzending zagen we Jill. Ze vindt het lastig om te bepalen welk genre muziek écht bij haar past. Met het liedje The Show Must Go On zingt ze een vertaling van haar levensloop. Bekijk het optreden hierboven.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV