Better Than Ever gemist? Brown Hill zingt 'Breng Me Naar Het Water'

Better Than Ever gemist? Brown Hill zingt 'Breng Me Naar Het Water'

Zaterdag 8 januari was de tweede aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Patrick Pierau oftewel Brown Hill uit X-Factor keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk zijn verbluffende optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Better Than Ever</em> gemist? <em>Brown Hill</em> zingt 'Breng Me Naar Het Water' Zaterdag 8 januari was de tweede aflevering van het muziekprogramma Better Than Ever te zien bij RTL 4. Patrick Pierau oftewel Brown Hill uit X-Factor keerde gisteren terug op het podium van Better Than Ever. Bekijk zijn verbluffende optreden hieronder. Lees verder onder de video. Rauw randjeOp dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In de deze uitzending zagen we Brown Hill, die eerder deelnam aan talentenjacht X-Factor. Nu schrijft en maakt hij in alle rust zijn eigen muziek in een studiootje in zijn tuin. Het is zijn grote droom om een Nederlandstalig album uit te brengen met liedjes die écht blijven hangen. Hij doet mee aan het programma om deze droom te verwezenlijken. Bekijk het Better Than Ever-optreden van Brown Hill hierboven. Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland. Bekijk ook Rochelle Perts betovert iedereen in nieuw programma Better Than Ever: "Ongekend" Bekijk deze video » Better Than Ever gemist? Men2B-zanger Ehsan Naseri blaast iedereen omver Bekijk deze video »
TV :
Better Than Ever gemist? Brown Hill zingt 'Breng Me Naar Het Water'

Rauw randje
Op dit podium zijn elke week zeven oud-deelnemers te gast. Wat is er nu van ze geworden? In de deze uitzending zagen we Brown Hill, die eerder deelnam aan talentenjacht X-Factor. Nu schrijft en maakt hij in alle rust zijn eigen muziek in een studiootje in zijn tuin. Het is zijn grote droom om een Nederlandstalig album uit te brengen met liedjes die écht blijven hangen. Hij doet mee aan het programma om deze droom te verwezenlijken. Bekijk het Better Than Ever-optreden van Brown Hill hierboven.

Better Than Ever is elke zaterdag om 21:38 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken via Gids.tv. Of ga naar Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV