Lago Di Beau: Sportende Maan krijgt Tijl Beckand niet zover om mee te doen

Lago Di Beau: Sportende Maan krijgt Tijl Beckand niet zover om mee te doen

Tijl Beckand vertelt vanavond, tijdens de tweede aflevering van Lago di Beau, openhartig over het stranden van zijn huwelijk, wat hij als erg lastig heeft ervaren: "Het voelde alsof ik alles en iedereen verraadde, mezelf voorop. Ik heb daar heel veel moeite mee gehad en wakker van gelegen." Naast serieuze gesprekken, wordt er ook gelachen en gesport. Bekijk een fragment van een sportende Maan en Beau in Lago di Beau hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Lago Di Beau</em>: Sportende Maan krijgt Tijl Beckand niet zover om mee te doen Tijl Beckand vertelt vanavond, tijdens de tweede aflevering van Lago di Beau, openhartig over het stranden van zijn huwelijk, wat hij als erg lastig heeft ervaren: "Het voelde alsof ik alles en iedereen verraadde, mezelf voorop. Ik heb daar heel veel moeite mee gehad en wakker van gelegen." Naast serieuze gesprekken, wordt er ook gelachen en gesport. Bekijk een fragment van een sportende Maan en Beau in Lago di Beau hieronder. Lees verder onder de video. Sportende MaanZangeres Maan is samen met Beau langs het water aan het sporten, maar Tijl Beckand heeft er weinig zin in. Hij eet een croissant en kijkt de presentator en zangeres toe: "Klasse, lekker bezig", zegt hij. Bekijk het fragment uit Lago Di Beau hierboven. Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland. Bekijk ook Miljuschka in programma Lago di Beau: "Moeite te blijven staan" (video) Bekijk deze video » Lago di Beau: Nick Schilder emotioneert Beau met Jacques Brel-nummer Bekijk deze video »

Sportende Maan
Zangeres Maan is samen met Beau langs het water aan het sporten, maar Tijl Beckand heeft er weinig zin in. Hij eet een croissant en kijkt de presentator en zangeres toe: "Klasse, lekker bezig", zegt hij. Bekijk het fragment uit Lago Di Beau hierboven.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken op Gids.tv. Of kijk op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV