Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Finale: Klein maar Fijn

Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Klein Maar Fijn finale: Jan Versteegh laat finalisten schrikken met keukenrol Bekijk deze video » Vanavond is de finale van Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven miniatuurbouwers van Nederland het tegen elkaar opnemen. JuwelendoosjeVoor de kleinste opdracht bouwen de miniaturisten, geheel op eigen wijze, een ieniemienie wereld in een juwelendoosje. En pakken ze voor de grootse opdracht groots uit met hun eigen meesterwerk. PrecisieDe gepassioneerde miniatuurbouwers hebben ieder hun eigen achtergrond en expertise. Waar de één de meest gedetailleerde gebouwen met precisie nabouwt, bouwt de ander het liefst poppenhuizen waar je uren naar kan blijven kijken. JuryDe jury bestaat uit Dido Geluk, teamleider modelbouwatelier bij Miniworld Rotterdam. En Bobby de Groot, regisseur, animator en docent aan de Hogeschool van de Kunsten. Finale Klein Maar Fijn: Ongeduldige Jan Versteegh breekt materiaal van finalist Bekijk deze video » Jan Versteegh irriteert kandidate in Klein Maar Fijn: ‘Alsjeblieft, ga weg!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is de finale van Klein maar Fijn, waarin de drie overgebleven miniatuurbouwers van Nederland het tegen elkaar opnemen.

Juwelendoosje
Voor de kleinste opdracht bouwen de miniaturisten, geheel op eigen wijze, een ieniemienie wereld in een juwelendoosje. En pakken ze voor de grootse opdracht groots uit met hun eigen meesterwerk.

Precisie
De gepassioneerde miniatuurbouwers hebben ieder hun eigen achtergrond en expertise. Waar de één de meest gedetailleerde gebouwen met precisie nabouwt, bouwt de ander het liefst poppenhuizen waar je uren naar kan blijven kijken.

Jury
De jury bestaat uit Dido Geluk, teamleider modelbouwatelier bij Miniworld Rotterdam. En Bobby de Groot, regisseur, animator en docent aan de Hogeschool van de Kunsten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Klein Maar Fijn

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Klein maar Fijn gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV