NOS Beëdiging Kabinet-Rutte IV gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Beëdiging Kabinet-Rutte IV gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: beëdiging kabinet-Rutte IV

NOS Beëdiging Kabinet-Rutte IV gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op deze maandag 10 januari, 299 dagen na de verkiezingen voor de Tweede Kamer, is de beëdiging van het kabinet-Rutte IV. Dat gebeurt op Paleis Noordeinde. Daar is ook de bekende bordesscène met koning Willem-Alexander. DuidingDe beëdiging van het nieuwe kabinet, ten overstaan van Koning Willem-Alexander op Paleis Noordeinde, wordt gepresenteerd door Mark Visser. De duiding is in handen van Xander van der Wulp. De uitzending eindigt met de bekende fotosessie op het bordes. KennismakingIn een uitzending om 20.30 uur op NPO 1 volgt een nadere kennismaking met de bewindslieden. Het nieuwe kabinet telt, naast premier Rutte, negentien ministers en negen staatssecretarissen. Onder hen zijn relatief veel nieuwe gezichten. Ze worden geïnterviewd of geportretteerd in de avonduitzending. Floor Bremer bij Beau: "Wopke Hoekstra heeft niet zijn best gedaan voor Hugo de Jonge" Bekijk deze video » Beau gemist? Jeuken de handen van minister Ernst Kuipers om het anders te gaan doen? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Op deze maandag 10 januari, 299 dagen na de verkiezingen voor de Tweede Kamer, is de beëdiging van het kabinet-Rutte IV. Dat gebeurt op Paleis Noordeinde. Daar is ook de bekende bordesscène met koning Willem-Alexander.

Duiding
De beëdiging van het nieuwe kabinet, ten overstaan van Koning Willem-Alexander op Paleis Noordeinde, wordt gepresenteerd door Mark Visser. De duiding is in handen van Xander van der Wulp. De uitzending eindigt met de bekende fotosessie op het bordes.

Kennismaking
In een uitzending om 20.30 uur op NPO 1 volgt een nadere kennismaking met de bewindslieden. Het nieuwe kabinet telt, naast premier Rutte, negentien ministers en negen staatssecretarissen. Onder hen zijn relatief veel nieuwe gezichten. Ze worden geïnterviewd of geportretteerd in de avonduitzending.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Beëdiging Kabinet-Rutte IV gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV