Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending De kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel is weer terug op tv, uiteraard met Herman van der Zandt als quizmaster. Elke maandag tot en met donderdag rond 20.05 uur op NPO 2. BluffenElke aflevering pokeren drie kandidaten tegen elkaar met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang; wie weinig weet, kan altijd bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen. FinaleDe winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale tegen elkaar én voor een bonus. Wie van de 3 Oudejaarsspecial: Champagne sabreren gaat fout bij Britt Dekker Bekijk deze video » Donderdag in Quiz met (sneeuw)ballen: "Een stuk uit gouden medaille gebeten" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel is weer terug op tv, uiteraard met Herman van der Zandt als quizmaster. Elke maandag tot en met donderdag rond 20.05 uur op NPO 2.

Bluffen
Elke aflevering pokeren drie kandidaten tegen elkaar met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang; wie weinig weet, kan altijd bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.

Finale
De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale tegen elkaar én voor een bonus.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Met het mes op tafel

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Met het Mes op Tafel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV