Albert Verlinde plaagt John van den Heuvel: "Goeie misdaadverslaggever!" (video)

Albert Verlinde plaagt John van den Heuvel: "Goeie misdaadverslaggever!" (video)

Afgelopen donderdag raakte John van den Heuvel verzeild in een bedreigende situatie op de A2, waar hij ogenschijnlijk werd achtervolgd door een auto en motoren. Albert Verlinde onthult in Shownieuws dat Van den Heuvel pas door had wat er aan de hand was toen de actie al bijna voorbij was. "Goeie misdaadverslaggever ben je," grapt Verlinde.

Lees verder onder de video.

Albert Verlinde plaagt <em>John van den Heuvel</em>: &quot;Goeie misdaadverslaggever!&quot; (video) Afgelopen donderdag raakte John van den Heuvel verzeild in een bedreigende situatie op de A2, waar hij ogenschijnlijk werd achtervolgd door een auto en motoren. Albert Verlinde onthult in Shownieuws dat Van den Heuvel pas door had wat er aan de hand was toen de actie al bijna voorbij was. "Goeie misdaadverslaggever ben je," grapt Verlinde. Lees verder onder de video. AdvocaatZondagavond was in het NOS Journaal een uitgebreide reportage met de advocaat van de verdachte te zien, die voor alle verdachte zaken (zoals een bivakmuts in de auto) een verklaring had. Van den Heuvel had de uitzending niet gezien, maar vertelde aan Verlinde dat hij vertrouwt op de politie. Aan het einde van het item wil Verlinde nog even benadrukken dat hij toch vooral wil weten hoe het met zijn "vriend" John van den Heuvel gaat. "Mijn hart slaat elke keer over." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Peter Schouten vertelt hoe het nu met John van den Heuvel gaat Bekijk deze video » Kijken: John van den Heuvel praat uitgebreid over incident op de A2 Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Advocaat
Zondagavond was in het NOS Journaal een uitgebreide reportage met de advocaat van de verdachte te zien, die voor alle verdachte zaken (zoals een bivakmuts in de auto) een verklaring had. Van den Heuvel had de uitzending niet gezien, maar vertelde aan Verlinde dat hij vertrouwt op de politie. Aan het einde van het item wil Verlinde nog even benadrukken dat hij toch vooral wil weten hoe het met zijn "vriend" John van den Heuvel gaat. "Mijn hart slaat elke keer over."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde plaagt John van den Heuvel: "Goeie misdaadverslaggever!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV