Beau van Erven Dorens praat niet meer met Linda de Mol om Weet Ik Veel: 'Jammer'

Beau van Erven Dorens praat niet meer met Linda de Mol om Weet Ik Veel: 'Jammer'

Beau van Erven Dorens geeft toe dat hij niet meer ‘on speaking terms’ is met Linda de Mol. De presentator vertelt in RTL Boulevard dat hij baalt van de ruzie, die is ontstaan nadat hij bij RTL haar show Weet Ik Veel overnam, nadat zij naar SBS vertrok.

Lees. verder onder de video.

Beau van Erven Dorens praat niet meer met Linda de Mol om <em>Weet Ik Veel</em>: 'Jammer' Beau van Erven Dorens geeft toe dat hij niet meer ‘on speaking terms’ is met Linda de Mol. De presentator vertelt in RTL Boulevard dat hij baalt van de ruzie, die is ontstaan nadat hij bij RTL haar show Weet Ik Veel overnam, nadat zij naar SBS vertrok. Lees. verder onder de video. Beau: 'Dat zegt wel dat het niet lekker zit'“Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het heb overgenomen”, vertelt Beau. “Dat zegt wel dat het niet lekker zit. Maar van mijn kant, ik ben gewoon presentator en maak een programma, dat is mijn werk. Ik zie dat gewoon heel simpel, misschien veel simpeler dan dat het is. Ik vind het jammer dat daar ruzie over is ontstaan.” Bekijk de video van RTL Boulevard met Beau van Erven Dorens hierboven. Weet ik veel is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending John Williams over nieuw seizoen Help, mijn man is klusser!: 'Ik blijf me verbazen' Bekijk deze video » RTL Boulevard: Wouter de Vries binnenkort te zien in nieuwe talkshow VI Vandaag Bekijk deze video » RTL Boulevard over overlijden Bob Saget: "Hij was een vader voor iedereen" Bekijk deze video » RTL Boulevard: Arno Kantelberg niet onder de indruk van outfits nieuwe kabinet (video) Bekijk deze video » Video: Voortvluchtige Cor P. na aanslag aangehouden in Dominicaanse Republiek Bekijk deze video » Typhoon in RTL Boulevard over lockdown: "Vreemd hoe ze met onze branche omgaan" Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens praat niet meer met Linda de Mol om Weet Ik Veel: 'Jammer'

Beau: 'Dat zegt wel dat het niet lekker zit'
“Ik heb Linda dus nooit meer gesproken over Weet Ik Veel nadat ik het heb overgenomen”, vertelt Beau. “Dat zegt wel dat het niet lekker zit. Maar van mijn kant, ik ben gewoon presentator en maak een programma, dat is mijn werk. Ik zie dat gewoon heel simpel, misschien veel simpeler dan dat het is. Ik vind het jammer dat daar ruzie over is ontstaan.”

Bekijk de video van RTL Boulevard met Beau van Erven Dorens hierboven.

Weet ik veel is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens praat niet meer met Linda de Mol om Weet Ik Veel: 'Jammer' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV