Down the Road met Gordon vanaf dinsdag te zien bij SBS6: bekijk de promo

Down the Road met Gordon vanaf dinsdag te zien bij SBS6: bekijk de promo

Vanaf dinsdag kun je bij SBS6 kijken naar de Nederlandse versie van Down the Road. In dit programma gaat Gordon als reisleider op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down.

Lees verder onder de video.

<em>Down the Road</em> met Gordon vanaf dinsdag te zien bij SBS6: bekijk de promo Vanaf dinsdag kun je bij SBS6 kijken naar de Nederlandse versie van Down the Road. In dit programma gaat Gordon als reisleider op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Lees verder onder de video. Gordon op avontuur met jongeren met DownJe kent wellicht de Vlaamse versie van Down the Road met Dieter Coppens, deze keer is het aan Gordon de eer om de groep op sleeptouw te nemen en op avontuur te gaan. De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Bekijk de promo voor Down the Road hierboven. De Nederlandse versie van Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Gordon geniet in nieuwe woonplaats Dubai: "Ik heb even een bootje gehuurd" Bekijk deze video » Beau gemist? Gordon emotioneel bij zien van beelden Down The Road Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Gordon op avontuur met jongeren met Down
Je kent wellicht de Vlaamse versie van Down the Road met Dieter Coppens, deze keer is het aan Gordon de eer om de groep op sleeptouw te nemen en op avontuur te gaan. De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee.

Bekijk de promo voor Down the Road hierboven.

De Nederlandse versie van Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV