Nieuw seizoen Hunted VIPS vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Hunted VIPS vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden

Eind deze maand gaat een nieuw seizoen van Hunted VIPS van start. In deze reeks gaat een nieuwe groep bekende Nederlanders op de vlucht in een poging niet te worden opgepakt door de autoriteiten.

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Hunted VIPS</em> vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden Eind deze maand gaat een nieuw seizoen van Hunted VIPS van start. In deze reeks gaat een nieuwe groep bekende Nederlanders op de vlucht in een poging niet te worden opgepakt door de autoriteiten. Lees verder onder de video. Ook deze keer doen verschillende bekende Nederlanders in duo’s mee aan Hunted VIPS: Nina Warink & Kelvin Boersma Maartje Paumen en Kim Lammers Tatum en Mingus Dagelet Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS hierboven. Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Nieuw seizoen Hunted VIPS vanaf 24 januari bij NPO 3: bekijk eerste beelden

Ook deze keer doen verschillende bekende Nederlanders in duo’s mee aan Hunted VIPS:

  • Nina Warink & Kelvin Boersma
  • Maartje Paumen en Kim Lammers
  • Tatum en Mingus Dagelet
  • Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Hunted VIPS hierboven.

Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV