Talkshow M over Olympische Winterspelen, vooruitblik schaatsen met Kai Verbij (video)

Talkshow M over Olympische Winterspelen, vooruitblik schaatsen met Kai Verbij (video)

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 10 januari. Je kan ook de hele uitzending van 10 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> over Olympische Winterspelen, vooruitblik schaatsen met Kai Verbij (video) Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van maandag 10 januari. Je kan ook de hele uitzending van 10 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het aftellen naar de Winterspelen is begonnen! Iedere maandag blikt Margriet van der Linden vooruit op die komende Spelen. Vandaag dook ze in de wereld van de renpaarden van het schaatsen: de sprinter! Kai Verbij vertelt over het rijden van de 500 meter: "Je mag echt geen fouten maken, het is zenuwslopend." Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M over Olympische Winterspelen, vooruitblik schaatsen met Kai Verbij (video)

Het aftellen naar de Winterspelen is begonnen! Iedere maandag blikt Margriet van der Linden vooruit op die komende Spelen. Vandaag dook ze in de wereld van de renpaarden van het schaatsen: de sprinter! Kai Verbij vertelt over het rijden van de 500 meter: "Je mag echt geen fouten maken, het is zenuwslopend."

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M over Olympische Winterspelen, vooruitblik schaatsen met Kai Verbij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV