Help, Mijn Man Is Klusser! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, Mijn Man Is Klusser! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Help, Mijn Man Is Klusser!

Help, Mijn Man Is Klusser! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser!: John Williams in shock door bouwval Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock Bekijk deze video » John Williams is terug met een nieuw seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser!, waarin hij wanhopige partners van doe-het-zelvers helpt. Elke maandag om 20.30 uur op RTL 4. GevolgenVaak wonen de mensen in dit programma al jaren in onafgemaakte huizen. De ‘wan-klussende’ partner wordt geconfronteerd met de gevolgen van diens gedrag en met een professioneel klusteam aan het werk gezet. VerwaarloosdIn de eerste aflevering is te zien dat Petra en haar man, Joop, al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam wonen. Petra eist dat Joop de hulp van John en het klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar spullen en trekt ze voorgoed de deur achter zich dicht. Tiny House Battle: John Williams vloekt erop los en brandalarm gaat af Bekijk deze video » Tiny House Battle: John Williams kan niet wennen aan droogtoilet met 2 vakjes Bekijk deze video »
Uitzending :
Help, Mijn Man Is Klusser! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

John Williams is terug met een nieuw seizoen van Help, Mijn Man Is Klusser!, waarin hij wanhopige partners van doe-het-zelvers helpt. Elke maandag om 20.30 uur op RTL 4.

Gevolgen
Vaak wonen de mensen in dit programma al jaren in onafgemaakte huizen. De ‘wan-klussende’ partner wordt geconfronteerd met de gevolgen van diens gedrag en met een professioneel klusteam aan het werk gezet.

Verwaarloosd
In de eerste aflevering is te zien dat Petra en haar man, Joop, al vijftien jaar in een zwaar verwaarloosd huis in Zaandam wonen. Petra eist dat Joop de hulp van John en het klusteam aanneemt. Anders pakt ze haar spullen en trekt ze voorgoed de deur achter zich dicht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn man is klusser!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Help, Mijn Man Is Klusser! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV