Maarten van Rossem sloopt Martien Meiland: "Geeft aan dat-ie niet goed snik is"

Maarten van Rossem sloopt Martien Meiland: "Geeft aan dat-ie niet goed snik is"

In Shownieuws wordt een opvallende uithaal van Maarten van Rossem in de richting van Martien Meiland besproken. In De slimste mens was een fragment te zien van Meiland, die vertelde op Geert Wilders te hebben gestemd. Van Rossem reageerde keihard: "Dat geeft aan dat-ie niet goed snik is."

Lees verder onder de video.

<em>Maarten van Rossem</em> sloopt Martien Meiland: &quot;Geeft aan dat-ie niet goed snik is&quot; In Shownieuws wordt een opvallende uithaal van Maarten van Rossem in de richting van Martien Meiland besproken. In De slimste mens was een fragment te zien van Meiland, die vertelde op Geert Wilders te hebben gestemd. Van Rossem reageerde keihard: "Dat geeft aan dat-ie niet goed snik is." Lees verder onder de video. Politiek analistPhilip Freriks probeerde de uitspraak van Van Rossem nog een beetje te nuanceren door te stellen dat het mooi is dat een bekende Nederlander open is over zijn politieke voorkeur, maar hier moest Van Rossem niets van hebben. "Je kunt het als eerlijkheid beschouwen, maar geloof niet dat hij ooit door iemand als politiek analist serieus wordt genomen." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Philip Freriks blikt vooruit op nieuw seizoen De Slimste Mens Bekijk deze video » Maarten van Rossem: ‘Er zaten afschuwelijke kandidaten in De Slimste Mens’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politiek analist
Philip Freriks probeerde de uitspraak van Van Rossem nog een beetje te nuanceren door te stellen dat het mooi is dat een bekende Nederlander open is over zijn politieke voorkeur, maar hier moest Van Rossem niets van hebben. "Je kunt het als eerlijkheid beschouwen, maar geloof niet dat hij ooit door iemand als politiek analist serieus wordt genomen."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem sloopt Martien Meiland: "Geeft aan dat-ie niet goed snik is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV