Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock

Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! zagen we hoe John Williams en zijn klusteam Joop en Petra te hulp schoten. Die laatste kan, tijdens de onthulling van haar 'nieuwe huis', haar ogen niet geloven: "Ohhhh, wat hebben jullie gedaan!? Wow. Oh wat mooi, wat gaaf." Bekijk het fragment hieronder.

<em>Help, mijn man is klusser!</em>: Petra ziet eindresultaat en is in shock In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! zagen we hoe John Williams en zijn klusteam Joop en Petra te hulp schoten. Die laatste kan, tijdens de onthulling van haar 'nieuwe huis', haar ogen niet geloven: "Ohhhh, wat hebben jullie gedaan!? Wow. Oh wat mooi, wat gaaf." Bekijk het fragment hieronder. Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock

Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV