Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock

Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! zagen we hoe John Williams en zijn klusteam Joop en Petra te hulp schoten. Die laatste kan, tijdens de onthulling van haar 'nieuwe huis', haar ogen niet geloven: "Ohhhh, wat hebben jullie gedaan!? Wow. Oh wat mooi, wat gaaf." Bekijk het fragment hieronder.

<em>Help, mijn man is klusser!</em>: Petra ziet eindresultaat en is in shock In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Help, mijn man is klusser! zagen we hoe John Williams en zijn klusteam Joop en Petra te hulp schoten. Die laatste kan, tijdens de onthulling van haar 'nieuwe huis', haar ogen niet geloven: "Ohhhh, wat hebben jullie gedaan!? Wow. Oh wat mooi, wat gaaf." Bekijk het fragment hieronder. Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Help, mijn man is klusser!: John Williams in shock door bouwval Bekijk deze video »
TV :
Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock

Help, mijn man is klusser! is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Help, mijn man is klusser!: Petra ziet eindresultaat en is in shock of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV