Bekijk de promo van The Tribute - Battle of the Bands

Bekijk de promo van The Tribute - Battle of the Bands

Vanaf 15 januari komt SBS6 met een gloednieuwe muziekwedstrijd. In The Tribute - Battle of the Bands nemen diverse coverbands het tegen elkaar op. Bekijk de promo van het programma hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de promo van <em>The Tribute - Battle of the Bands</em> Vanaf 15 januari komt SBS6 met een gloednieuwe muziekwedstrijd. In The Tribute - Battle of the Bands nemen diverse coverbands het tegen elkaar op. Bekijk de promo van het programma hieronder. Lees verder onder de video. IdolenDe coverbands proberen de hits van hun idolen tot in de perfectie na te spelen. Wie komt het meest in de buurt van het origineel? De optredens worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Angela Groothuizen, gitarist en zanger Spike van Di-rect en Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk. Presentator van dienst is Gerard Ekdom. Het nieuwe muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands is vanaf zaterdag 15 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk de HLF8-compilatie van woensdag 8 december Bekijk deze video » Zien: Gerard Ekdom zingt over nieuw Kabinet in Rutte Nummer 4 (Mambo No. 5) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Idolen
De coverbands proberen de hits van hun idolen tot in de perfectie na te spelen. Wie komt het meest in de buurt van het origineel? De optredens worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit Angela Groothuizen, gitarist en zanger Spike van Di-rect en Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk. Presentator van dienst is Gerard Ekdom.

Het nieuwe muziekprogramma The Tribute - Battle of the Bands is vanaf zaterdag 15 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van The Tribute - Battle of the Bands terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV