Jongeren klagen om snurkende Gordon in nieuw programma Down the Road: "Ik snurk niet"

Jongeren klagen om snurkende Gordon in nieuw programma Down the Road: "Ik snurk niet"

Vanavond kun je kijken naar de Nederlandse versie van Down the Road. In dit SBS6-programma gaat Gordon als reisleider op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk een fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Jongeren klagen om snurkende Gordon in nieuw programma <em>Down the Road</em>: &quot;Ik snurk niet&quot; Vanavond kun je kijken naar de Nederlandse versie van Down the Road. In dit SBS6-programma gaat Gordon als reisleider op pad met zeven jongeren met het syndroom van Down. Bekijk een fragment hieronder. Lees verder onder de video. RoadtripDe eer is aan Gordon om voor Down the Road een groep op sleeptouw te nemen en op avontuur te gaan. De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Bekijk een fragment van Down the Road hierboven. Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Down the Road met Gordon vanaf dinsdag te zien bij SBS6: bekijk de promo Bekijk deze video » Video: Gordon openhartig over bijzondere roadtrip voor Down the Road Bekijk deze video »

Roadtrip
De eer is aan Gordon om voor Down the Road een groep op sleeptouw te nemen en op avontuur te gaan. De jongeren komen tijdens de roadtrip voor heel wat uitdagingen te staan en maken ze ook op het gebied van vriendschap en misschien ook liefde van alles mee. Bekijk een fragment van Down the Road hierboven.

Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jongeren klagen om snurkende Gordon in nieuw programma Down the Road: "Ik snurk niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV