Lavezzi Rutjes in Mollenstreken #2: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" (video)

Lavezzi Rutjes in Mollenstreken #2: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" (video)

Wie is de Mol? is weer begonnen en Lavezzi Rutjes bespreekt in Mollenstreken de tweede aflevering van Wie is de Mol? 2022. Brandweerwagens, dobbelstenen en pingpongballen... Alles kwam vooorbij. Lavezzi blikt terug op verdachte Mollenstreken tijdens zijn zoektocht naar het antwoord op die ene vraag. Hij vraagt zich af: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" Bekijk de beelden van de tweede aflevering van Mollenstreken hieronder.

Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Lavezzi Rutjes in <em>Mollenstreken #2</em>: &quot;Hebben ze de mol nou echt niet door?&quot; (video) Wie is de Mol? is weer begonnen en Lavezzi Rutjes bespreekt in Mollenstreken de tweede aflevering van Wie is de Mol? 2022. Brandweerwagens, dobbelstenen en pingpongballen... Alles kwam vooorbij. Lavezzi blikt terug op verdachte Mollenstreken tijdens zijn zoektocht naar het antwoord op die ene vraag. Hij vraagt zich af: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" Bekijk de beelden van de tweede aflevering van Mollenstreken hieronder. Wie Is De Mol? is elke zaterdag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: overwinningsspeech Lavezzi Rutjes voor Mollenstreken bij Zapp Awards Bekijk deze video » Bekijk Mollenstreken aflevering #1 met Lavezzi Rutjes over Wie is de Mol? Bekijk deze video »
TV :
Lavezzi Rutjes in Mollenstreken #2: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lavezzi Rutjes in Mollenstreken #2: "Hebben ze de mol nou echt niet door?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV