Thirza vertelt in Down The Road dat ze verliefd is op Nick: "We kunnen ook zoenen hoor!"

Thirza vertelt in Down The Road dat ze verliefd is op Nick: "We kunnen ook zoenen hoor!"

Thirza is stiekem tot over haar oren verliefd op Nick. In de auto durft ze dat eindelijk tegen hem te vertellen en het had niet beter kunnen gaan, Nick is ook wel een beetje verliefd op Thirza. Ze stralen beide wanneer ze de auto uitkomen en dat is ook Gordon opgevallen: "Ik zie het aan je ogen, je bent helemaal verliefd." Thirza is niet voor de poes en wil maar al te graag haar liefde voor Nick laten zien: "We kunnen ook zoenen hoor!"

Bekijk het fragment uit Down The Road hieronder.Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Thirza vertelt in <em>Down The Road</em> dat ze verliefd is op <em>Nick</em>: &quot;We kunnen ook zoenen hoor!&quot; Thirza is stiekem tot over haar oren verliefd op Nick. In de auto durft ze dat eindelijk tegen hem te vertellen en het had niet beter kunnen gaan, Nick is ook wel een beetje verliefd op Thirza. Ze stralen beide wanneer ze de auto uitkomen en dat is ook Gordon opgevallen: "Ik zie het aan je ogen, je bent helemaal verliefd." Thirza is niet voor de poes en wil maar al te graag haar liefde voor Nick laten zien: "We kunnen ook zoenen hoor!" Bekijk het fragment uit Down The Road hieronder.Down the Road is vanaf dinsdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Down the Road terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Gordon gaat op roadtrip met zeven jongeren in Down the Road Bekijk deze video » Gordon wordt getreiterd in Down the Road: "Ik ken geen nummer van jou" (video) Bekijk deze video » Gordon over zijn nieuwe programma Down the Road: "Heel intensief" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV