Hind over deelname Better Than Ever: "Successen kwamen niet naar voren in het programma"

Hind over deelname Better Than Ever: "Successen kwamen niet naar voren in het programma"

We kennen Hind van haar deelname aan de talentenjacht Idols. Daar stond ze in de halve finale van het eerste seizoen. Nu, heel wat jaren later, vertelt ze over de rollercoaster die ze heeft meegemaakt na het programma in Better Than Ever. Ze heeft moeten dealen met een hoop teleurstellingen, maar ze vindt het echter wel jammer dat een gedeelte van haar leven onderbelicht is gebleven: "Wat niet naar voren kwam, is dat ik ook successen heb gekend. Het was heel dramatisch allemaal."

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Better Than Ever is iedere zaterdag te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken bij Gids.tv en op Videoland.

<em>Hind</em> over deelname <em>Better Than Ever</em>: &quot;Successen kwamen niet naar voren in het programma&quot; We kennen Hind van haar deelname aan de talentenjacht Idols. Daar stond ze in de halve finale van het eerste seizoen. Nu, heel wat jaren later, vertelt ze over de rollercoaster die ze heeft meegemaakt na het programma in Better Than Ever. Ze heeft moeten dealen met een hoop teleurstellingen, maar ze vindt het echter wel jammer dat een gedeelte van haar leven onderbelicht is gebleven: "Wat niet naar voren kwam, is dat ik ook successen heb gekend. Het was heel dramatisch allemaal." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Better Than Ever is iedere zaterdag te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Better Than Ever terugkijken bij Gids.tv en op Videoland. Bekijk ook Bijzondere beelden: Hind zingt in Dubai voor Willem-Alexander & Máxima Bekijk deze video » Zien: onzekere Hind over het volkslied tijdens de Grand Prix in Abu Dhabi Bekijk deze video » Zien: zangeres Hind zingt het Wilhelmus in Abu Dhabi met Nederlandse fans Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hind over deelname Better Than Ever: "Successen kwamen niet naar voren in het programma" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV